Student-ambassadeur gezocht

De Vereniging van Oudgermanisten (VOG) is op zoek naar een enthousiaste student (BA of MA) om als student-ambassadeur onze vereniging te promoten op social media. Op deze manier willen wij onze vereniging meer bekendheid geven onder studenten en hopen wij meer student-leden te werven. Klik hier om meer te weten te komen over de VOG. Op dit moment is de vereniging actief op Twitter en Facebook, maar we merken dat de meeste studenten gebruik maken van andere sociale mediakanalen zoals Instragram, TikTok, YouTube en Discord.

Een student-ambassadeurschap van de VOG heeft je een aantal dingen te bieden:

  • de mogelijkheid om de verschillende vakgebieden binnen de Oudgermanistiek te leren kennen
  • de mogelijkheid om te netwerken met wetenschappers binnen de Oudgermanistiek
  • het staat goed op je cv
  • voor studenten aan de UvA is er een mogelijkheid om deze functie als stage te doen (studenten aan andere universiteiten worden geadviseerd contact op te nemen met hun stage- of studieco├Ârdinator om deze mogelijkheid te bespreken)
Reconstructie van de runeninscriptie van Bergakker
(c) Dorinsburg – Own work, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

Weet jij goede manieren om je mede-studenten enthousiast te maken voor middeleeuwse talen, culturen en literatuur? Ben je bekend met veelgebruikte social mediakanalen en vind je het leuk om te bloggen en vloggen over de middeleeuwen en de Verenging van Oudgermanisten te promoten? Dan zoeken we jou! Geïnteresseerd? Meld je aan bij het bestuur door een e-mail te sturen naar dr. Robert A. Cloutier: r.a.cloutier@uva.nl.

Follow on Feedly